Haz

8 Haziran Perşembe günü 09:00-16:00 saatleri arasında okulumuz bahçesinde Kızılay tarafından çadır kurularak KAN BAĞIŞI KAMPANYASI yapılacaktır. Kan verebilecek olan veli ve gönüllüleri  08/06/2023 PERŞEMBE günü  okulumuza davet ediyoruz.

May

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı 5. Sınıf  ön kayıtları başlıyor.  5. sınıfa kayıtlar iki şekilde olacaktır:

1.     YABANCI DİL AĞILIKLI SINIF KAYDI ve ( Bu sınıflara kayıtlar tamamlanmıştır. )

10/06/2023 tarihi itibariyle  sadece normal sınıflar için ön kayıt başvurusu yapılabilmektedir.

2.     NORMAL SINIF KAYDI  şeklindedir.

Kayıt yapılmak istenen 5. sınıf şekli belirlendikten sonra ön kayıt yaptırmak için haberin altında paylaşılan öğrencinizi kayıt ettirmek istediğiniz 5. sınıf türüne uygun olan  linke tıklayarak  formu doldurmanız gerekmektedir.

Haberimizin en altında iki tane form bulunmaktadır: Bu formlardan; 1.si  Normal sınflar için olan form ön kayıt formudur.  16 Haziran 2023 'ten 18 Ağustos 2023 tarihine kadar okulumuza bu form üzerinden ön kayıt başvuruları alınacak olup  bu tarih itibariyle başvuru yapmış olan öğrenciler  4. sınıf karne ortalamalarına göre asıl kayıt işlemleri  için okulumuza davet edilecek,  sıralamaya uygun olarak kesin kayıtları yapılacaktır.

2.si ise  YDA Sınıf Sınavı kayıt formudur. Bu form bu sınıflara kayıt yaptırmak isteyen öğrencileri seçmek için yapılacak olan sınava girmek isteyen öğrenciler için doldurulacaktır.  Yapılacak Sınav sonucuna göre  YDA sınıflarına öğrenci kayıtları yapılacaktır.