İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu

Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu

Hamidiye Mh. Ulubatlı Hasan Cd. No 22 Çekmeköy/İSTANBUL
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı "Yaradan"dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Pazartesi 8:50-15:50 Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma 08:50-14:55
Kalorifer (Doğal Gaz)
İngilizce - Arapça
Ulaşım
İETT: 9H HÜSEYİNLİ - ÇEKMEKÖY 132ÇK ÇEKMEKÖY - KARTAL 14CE ÇEKMEKÖY - KADIKÖY 122Y ÇEKMEKÖY - MECİDİYEKÖY 131ÇK ÇEKMEKÖY - KARTAL 122M Ş.ŞAHİNBEY - MECİDİYEKÖY 9ÇN ÇEKMEKÖY - NİŞANTEPE 14ŞB Ş.ŞAHİNBEY - KADIKÖY 9Ş Ş.ŞAHİNBEY - ÜSKÜDAR 14ÇK Ş.ŞAHİNBEY - KADIKÖY
Hamidiye Mahallesi Çekmeköy/İstanbul
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çekmeköy Belediyesine 2 km mesafede olup Şile otobanında bulunan Hyundai Çoşkun Plazanın arkasındadır.
Proje Çalışmaları
YABANCI DİL AĞIRLIKLI PROJE SINIFI UYGULAMASI, E-TWİNİNG, HAREZMİ EĞİTİM MODELİ UYGULAMALARI